stara pravda logo horis 1

Карпати — найкраще місце для вашої фотосесії

24 Травня 2023

Українські Карпати приваблюють своїми красотами та кришталевим повітрям туристів з усього світу. Величні гори та безкраї ліси, цілющі мінеральні джерела, озера та водоспади, смачна кухня та неповторний колорит, історичні пам’ятки й містичні місця Карпат — все це дарує найяскравіші враження від поїздки. 

Найкращий спосіб зберегти гарні спогади про відпочинок — зробити фотографії або замовити професійну фотосесію. Це дозволить будь-якого моменту повернутися в казку Карпатських гір, розкривши фотоальбом, папку в комп’ютері чи галерею в смартфоні. Якщо ви збираєтесь у цей казковий магічний край, обов’язково зробіть фотосесію на тлі карпатської природи!

Професійна фотосесія в українських Карпатах

Мальовнича природа Карпатських гір із її кришталевими озерами, розкішними водоспадами, густими лісами та засніженими вершинами — найкраща локація для фотосесії! Ви не знайдете більш чарівного, величного та самобутнього місця, тому поїздка сюди — ідеальний привід замовити послуги професійного фотографа. Пригодницькі, романтичні або сімейні фотосесії на природі мають бути гідної якості — забудьте про невдалі фото з розмитими кадрами чи заплющеними очима!

Одна з найпопулярніших послуг у Карпатах — екскурсія з послугами професійного фотографа. Беручи участь у такій екскурсії, ви зможете насолоджуватись новими враженнями, не відволікаючись на фотографування. Карпатський край — це неперевершені краєвиди та неймовірні локації для фотозйомки. Величні гори та просторі полонини, бурхливі водоспади, легендарні смереки, магічна гуцульська спадщина — ваші фото на тлі всього цього будуть такими ж чудовими, як і враження!

Найпопулярніші фотосесії в Карпатах

Природа була, є і буде найкращою фотозоною, особливо мальовничі краєвиди українських Карпат. Серед найбільш популярних видів фотосесії у цій місцевості:

  • фотозйомка на прогулянці;
  • екскурсійна фотосесія;
  • сімейна фотосесія;
  • портретна фотозйомка;
  • дитяча фотосесія на природі;
  • весільна фотозйомка;
  • екстремальна фотосесія (поїздка на рафтинг, похід у гори, тур на квадроциклах тощо).

Якщо ви плануєте весілля, кращого варіанту, ніж фотосесія в Карпатах, вам не знайти. Художні весільні фотографії не обов’язково робити у день весілля, адже це додаткові клопоти й метушня, які можуть затьмарити свято. Краще вибрати окремий день для фотозйомки, продумавши образи та антураж, нікуди не поспішаючи і не хвилюючись так, як у день одруження. Ви можете знову одягнути весільне вбрання чи придумати оригінальні образи, які не могли б собі дозволити під час урочистості.

Дуже гарно молодята виглядають у традиційному українському вбранні або у стилізованих варіантах — з вишивкою, віночком та іншими атрибутами. Проте навіть простий одяг світлих відтінків на тлі природи виглядає неперевершено — легка сукня, льняна сорочка, тонкий палантин тощо.

Звісно, не тільки весілля може стати приводом для фотосесії. Ви можете відобразити у фотографії сімейний відпочинок з дітьми, романтичний вікенд чи пригоди з компанією друзів, наприклад, сходження на Говерлу, відвідини етно-парку або джип-тур. 

Продумайте одяг, який буде гармоніювати з природою та сюжетом фото, виберіть відповідні атрибути: дитячу іграшку, глечик та кошик для пікніку, плед, колоритні гуцульські предмети, букети квітів, повітряні кульки тощо. Будь-які речі, символічні для вашої сім’ї, історії дружби або кохання, стануть родзинкою фотографії та зроблять фотосесію унікальною. 

Весільні ідеї для фото в горах

Ви доклали чимало зусиль, щоб підготувати весілля та зробити все якнайкраще, отже, тепер можете з чистим серцем відпочити від галасу й метушні. Чудовим приводом вирушити в гори на відпочинок стане весільна фотосесія в горах. Мальовнича природа подарує вам справжнє натхнення та безліч чудових локацій, а ми хочемо запропонувати кілька популярних ідей.

  1. На гірській стежині. Найголовніше — надягти зручне взуття та вибрати погожу днину. На скелястих доріжках ви будете виглядати неперевершено, адже ці декорації створювала сама природа.
  2. Біля гірського струмка. Насправді це може бути не тільки струмок, але й озеро, річка, невеликий водоспад — будь-яка водойма та тлі гірського каміння та місцевих рослин. Ви отримаєте дуже романтичні фотографії, особливо, якщо візьмете із собою атрибути для пікніку. 
  3. Вранішнє небо. Заради такої фотосесії варто прокинутися й дістатися гір ще до сходу сонця. Ви тільки уявіть цю красу, коли вранішні промені пробиваються крізь сонні хмарки, наповнюючи небо чарівним сяйвом і неймовірними кольорами. 
  4. Сезонні фотосесії. Карпати прекрасні будь-якої пори — літньої, зимової, весняної чи осінньої. Кожен сезон дарує свої пейзажі, які можна чудово обіграти на фотосесії. Деякі молодята фотографуються навіть взимку, особливо — любителі активного дозвілля та екстремального спорту.

Збираючись на відпочинок у Буковель, потурбуйтесь про затишне й комфортабельне місце проживання — забронюйте номер в етно-готелі «Стара Правда», що у селі Поляниця. Тут на вас чекає якісне обслуговування, тепла атмосфера, смачні страви й напої, чудові номери та широкі можливості для дозвілля — від купання у чанах до послуг професійного фотографа для найяскравіших спогадів!

 

Поділитися